Életjel '18.05.


 Elismerem, nem sziporkázom ebben az online életmegosztós műveletben, de néha próbálkozom és számomra már ez is egy nagy lépés. Elvetve a januári metódust, újból listába szedve ömlesztem ide, hogy mik történtek velem, miket csináltam. • Jó ideje nem volt drasztikusabb változás a blogom kinézetét illetően, de hónap elején ezt is megváltoztattam. Azt hiszem ideje volt, egy új designra váltani, ami könnyebben átlátható és kevesebb rajta az indokolatlan információ.
  A fejléckép a közkedvelt Sherlock sorozat "A szörnyű menyasszony" különkiadásából van, az eldendezés Arwel Wyn Jonesnak köszönhető, érdemes utána olvasni, amúgy. Ugyan itt, ajánlok egy érdekes interjút vele, ahol érdekes dolgokat mesél a Sherlock forgatásáról.

 • Március óta elköltöztem otthonról Kispestre a partneremmel és egy nagyon jó barátommal. Jövő hónapban már megint egy új helyre vándorlunk, ahol sokkal jobb körülmények között tudunk majd éldegélni.

 • Hamarosan vége a második szemeszternek is, épp nyakig vagyok a vizsgaidőszakban (ezt a bejegyzést is ahelyett gépelgetem, hogy a politológia beadandóm írnám). Az egyetemmel kapcsolatos dolgokról majd külön mesélek, folytatva EZT a sorozatot.

 • A magam tempójában intézem a papírjaimat, hogy lehetőleg minél hamarabb nevet- és nemet változtathassak. Egy papír már megvan.

 • Évek óta járok a Mozgó Könyvárhoz, tavaly minden második nap elvertem ott 300 forintot egy-egy könyvre. Most náluk dolgozom és őszintén szólva nem tudom már hova pakolni a könyveimet, pedig a gyűjteményem nagy része még vidéken van.

 • A munkában tapasztalt élményeimről akarok írni majd pár száz szavas novellácskákat, mert borzasztó érdekes csodabogarak járnak a szekerekhez. Kettő már kész, majd valószínűleg ide dobálom fel őket. Valamikor.

 • Jártam Sherlock Holmes szabaduló szobában és imádtam. Ugyan itt: 2020. december 25-én jön a Sherlock Holmes 3, a film, amire közel 10 éve várok.

 • Tartottunk egy Vine témájú házibulit.

 • Az utolsó fejezeteket írom a JAMP1-ból (aminek egy normális címet fogok adni, amint befejezem), ha azzal kész vagyok, belekezdek egy novellafüzérbe, amit online fogok zine képében árulni, elég olcsón. 
  Ez mondjuk még egy picit odébb lesz, tekintve, hogy áll előttem 6 vizsga, még egy beadandó, a JAMP1 utolsó 2 fejezete, és a tény, hogy a tervezett novellafüzérből még egy árva vázlatot sem írtam. Mellette meg dolgozni és gyakorlatozni is kell. 
  Úgy tűnik felnőttem.

Zenék, amiket mostanában hallgatok;Az elérhetőségeimet a bal-fent található menübe pakolgattam, ha bárkinek kellenék, lehet írni ide kommentet, vagy egy üzenetet Curious Caten/Instagramon a számomra.Fogalmam sincs, mikor jelentkezem újból ezen a platformon, de majd valamikor újból megjelenek.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron