Életjel '18.05.


 Elismerem, nem sziporkázom ebben az online életmegosztós műveletben, de néha próbálkozom és számomra már ez is egy nagy lépés. Elvetve a januári metódust, újból listába szedve ömlesztem ide, hogy mik történtek velem, miket csináltam. • Jó ideje nem volt drasztikusabb változás a blogom kinézetét illetően, de hónap elején ezt is megváltoztattam. Azt hiszem ideje volt, egy új designra váltani, ami könnyebben átlátható és kevesebb rajta az indokolatlan információ.
  A fejléckép a közkedvelt Sherlock sorozat "A szörnyű menyasszony" különkiadásából van, az eldendezés Arwel Wyn Jonesnak köszönhető, érdemes utána olvasni, amúgy. Ugyan itt, ajánlok egy érdekes interjút vele, ahol érdekes dolgokat mesél a Sherlock forgatásáról.

 • Március óta elköltöztem otthonról Kispestre a partneremmel és egy nagyon jó barátommal. Jövő hónapban már megint egy új helyre vándorlunk, ahol sokkal jobb körülmények között tudunk majd éldegélni.

 • Hamarosan vége a második szemeszternek is, épp nyakig vagyok a vizsgaidőszakban (ezt a bejegyzést is ahelyett gépelgetem, hogy a politológia beadandóm írnám). Az egyetemmel kapcsolatos dolgokról majd külön mesélek, folytatva EZT a sorozatot.

 • A magam tempójában intézem a papírjaimat, hogy lehetőleg minél hamarabb nevet- és nemet változtathassak. Egy papír már megvan.

 • Évek óta járok a Mozgó Könyvárhoz, tavaly minden második nap elvertem ott 300 forintot egy-egy könyvre. Most náluk dolgozom és őszintén szólva nem tudom már hova pakolni a könyveimet, pedig a gyűjteményem nagy része még vidéken van.

 • A munkában tapasztalt élményeimről akarok írni majd pár száz szavas novellácskákat, mert borzasztó érdekes csodabogarak járnak a szekerekhez. Kettő már kész, majd valószínűleg ide dobálom fel őket. Valamikor.

 • Jártam Sherlock Holmes szabaduló szobában és imádtam. Ugyan itt: 2020. december 25-én jön a Sherlock Holmes 3, a film, amire közel 10 éve várok.

 • Tartottunk egy Vine témájú házibulit.

 • Az utolsó fejezeteket írom a Vándorból, ha azzal kész vagyok, belekezdek egy novellafüzérbe, amit online fogok zine képében árulni, elég olcsón. 
  Ez mondjuk még egy picit odébb lesz, tekintve, hogy áll előttem 6 vizsga, még egy beadandó, a JAMP1 utolsó 2 fejezete, és a tény, hogy a tervezett novellafüzérből még egy árva vázlatot sem írtam. Mellette meg dolgozni és gyakorlatozni is kell. 
  Úgy tűnik felnőttem.

Zenék, amiket mostanában hallgatok;
Az elérhetőségeimet a bal-fent található menübe pakolgattam, ha bárkinek kellenék, lehet írni ide kommentet, vagy egy üzenetet Curious Caten/Instagramon a számomra.Fogalmam sincs, mikor jelentkezem újból ezen a platformon, de majd valamikor újból megjelenek.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron

Milyen egy nonbinary személlyel kapcsolatban élni?