egy videó a vázlatfüzetemről


 Ha a címből nem sejtenétek, csináltam egy videót, ahol átpörgetem az első 2017-es vázlatfüzetem, megmutatva az összes benne lévő rajzot. Van még egy (szintén tavaly elkezdett) füzetke, amit még nem fejeztem be, lehet később azt is körbemutogatom.Megjegyzéseket a jobb felső sarokban kacérkodó COMMENT(S) feliratra kattintva hagyhattok.

Megjegyzések

 1. Hey!

  Nagyon köszi, hogy ezeket így megosztottad egyben, élmény volt nézni a sok-sok művet!
  Ki akartam válogatni a kedvenceket, de aztán egyre több és több lett, mindegyikben találtam valamit, szóval gondoltam hagyok itt egy kis appreciation-commentet, hogy én imádtam őket, és remélem a számuk csak gyarapodni fog, mert tényleg remek stílusod van.

  Szóval köszi és további szép napot/estét/életet! :D

  VálaszTörlés
 2. oktalanul boldoggá tesznek a rajzaid. mármint persze hogy van rá ok, mert szépek, csudák és imádom a kölköket, csak érted, a boldogság szintem olyan exponenciálisan nő amikor látom őket, nem csak négyzetesen.

  szóval köszi, hogy megosztottad a füzeted velünk

  VálaszTörlés
 3. @darrell: Én pedig nagyon köszönöm, hogy leírtad ezeket!! Nagyon jól esnek és feldobta az estémet! Köszönöm szépen és neked is szép napot/estét/életet!

  @Névtelen: Neked is köszönöm, hogy tudtomra adtad ezeket!!! Örülök, ha ilyen hatással vannak rád a rajzaim, motivál is, nagyon.

  VálaszTörlés
 4. mikor meglátom a rajzaidat, akaratlanul is a füzetem után akarok nyúlni és én is alkotni. egyszerűen felébresztik bennem azt a mainstream "artsy" felemet.

  ez a videó pedig 5 perc 42 másodperc motiváció-csomag volt számomra. köszönöm, tényleg!

  szép napokat! ^o^

  VálaszTörlés
 5. @Vic: Én is köszönöm!! Engem meg az motivál, hogy másokat motiválok, haha. Úgy tűnik lesz még pér ilyen videó a jövőben!

  Kellemes napszakot!!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron

Milyen egy nonbinary személlyel kapcsolatban élni?