2017 in a nutshell Újabb éves összegzés, amit nem kértetek, de úgy is elolvastok. Idén kicsit combosabbra sikerült.
Hasonló, bár szegényesebb bejegyzés 2016-ról ITT olvasható. A mentális egészségemről röviden: 

 Valószínűleg úgy látszik, 2017-ben sokkal rosszabbul voltam, mint a korábbi években, pedig nem. Kifejezetten fejlődtem és javult az állapotom - egész egyszerűen, csak nyitottabb lettem a témával kapcsolatban. Már merek róla írni, beszélni embereknek, nem rejtegetem, hogy igen is problémáim vannak. Régen szégyelltem, ma már felvállalom.


Számok 2017-ből:

  • 35 filmet láttam
  • 13 filmet néztem ezek közül moziban
  • 28 könyvet olvastam el
  • 4 JAMP1 fejezetet publikáltamJANUÁR


Néhány nap SzegedenTiszán csellengés. Szalagavató. Középiskola utolsó pillanatokban való "kiélvezésének" kezdete. Végre előkerült az olló, amivel szép lassan nekiálltam kivagdosni a szar alakokat az életemből.

FEBRUÁR

Bro szalagavatója. Újjabb Szegedelés, safe placen teázás, Valentin nap; ajándékom a partnernek lent látható, büszke vagyok rá (Dragon Ages, szar memes képeslapok és egy kis sztori 4 részre osztva, az utolsó borítékot február 14-én kellett kinyitnia a történet befejezéséhez).


 MÁRCIUS

Hostelben éjszakázás, Siriusban teázás, spanyol cserediákkal városjárás; borzasztó tehetséges a lány, nézzétek meg az instagramját, ha van időtök (én is valahol ott vagyok a fotói között). Kétszer is lófráltunk vele Budapesten.


 ÁPRILIS


Hatalmas kártyázások és piknikek. Már megint valahogy Szegedre kerültem; Alfons Mucha kiállítás. Centrál Kávéház és Pál utcai fiúk. Tanítás vége.Osztályfőnökömnek is adtam ajándékot:
MÁJUS

Írásbeli érettségik, rengeteg Rizmajer látogatás. Rengeteg fröccs. Ballagás egy bonsai-jal a kezemben. Nem rohadok ki Szegedről, megint ott töltöttem egy hetet; mozi, Tesco, borfesztivál, szülinapozás, fröccs reggelire, fröccs ebédre, József Attila idézés, illumináltság. Ingyen színház. Nagy sütögetés a Kuba rezidencián, napfelkelte nézés a keritésen túlról, Bro-val kórházban kötöttem ki - ő rohamot kapott, én csak kísértem.
"Látod, ő is itt van: lábai vannak, bogár, de nem ölöm meg, mert nem pók."
A Lakihegyi Rém™


JÚNIUS

Az a fene Rizmajer; rögtönzött általános iskolás osztálytalálkozó, sok-sok finom sör, komoly beszélgetések egy barát kocsijában. Nem tudom, hogy jutottam vissza a kocsmába. Punanny Massif koncert. Nosztalgia. Szóbeli érettségik. Duplarandis piknik Göndöllőn, bónusz Suzyval. Böfőttesüveges fröccs és lemosható tetkók. Káromkodó hamutál. Erkélyre kizárás és habos gofri. Középszintű szóbeli érettségik és bizonyítvány osztás.  Iszogatás Kecskeméten. 
Fantasztikus fotósunkat (és egyben partneremet) rá kell képzelni a képre.


JÚLIUS

Folytatódott a Rizizés. Foster the People koncert. Pókember - Hazatérés premier, városban éjszakázás és hajnalban hazamenetel. Soros Györgyös poénok röpködtek, a plakátok is róla. Csepeli tanabata. Pride és pride after. Ikea túra. Csecsszopók találkozó. Imádom, hogy Suzy mindig énekelve csinál nekünk reggelit. Pennyboardos, magaslatos beszélgetések. Szülinapos sütögetés, cigiszárítás a tűznél, magyar leleményesség. Áramszünetes, filmes-ivós játékos, sütögetős nálam punnyadás a krúval. Pont Ott Party, pár nap a partnerrel. Gödöllőn ténfergés. Behidratáltuk egymást a squaddal. Szülinapos borivás reggelire, majd mosogatólé ízű bor ivás vacsorára. Ritka szar állásinterjú.
"Csodálatos varázslóbusz intró." 
AUGUSZTUS

Rákaptunk a Bálna előtti parkban sörözős szotyizásra, még az automata locsolók se zavartak minket. Fakocka. Parkból Gödöllőre, másfél óra alvás, majd Corvin és tetkó varratás, az már nem lemosható. Rizi. Kimerültség, káosz. Iszonyat sok sétálás a városban. Lezárt, szeles Szabadság híd. Sziget fesztivál, Pókemeres arcfestés, LMBTQ sátrakban jó hangulat, Glass Animals koncert!! Riddle c. szám, retro buli, kívánságfa. Tetőn beszélgetés és bagózás, seggszéthúzós meme, lelkizés. Tűzijáték. Beiratkozás az egyetemre. Szokásos szentendrei utunk.
"Idézőjeles éjszakai busz."
ZENE (A Pókemberes képen amúgy jó a kedvem, csak kurvára sütött a nap és a kép miatt levettem a napszemüvegem.)SZEPTEMBER

Hekkezés. Alteres szülinapozás. Randi a Margiton. Rizi után két napos erzsébeti buli, elment a hangom, fehérneműben medencéztük.  Elkezdődött az egyetem. Nehéz időszak fejben. Visszakaptam a festményeim. ARC kiállítás. Ördögsarokban furcsa iszogatás. Hadik, sok mindent kellett elmesélnünk egymásnak egy emberrel, akivel sokáig nem beszéltünk. Remek reggeli. Boncolás, cigiszünet, boncolás. Rákapunk a BTK-s büfé melletti asztalnál kártyázásra. Közös kajálás szaktársakkal. Outfit választós date. Csecsszopók találkozó II. 
"Nemide."

OKTÓBER

Meglepően sok általános osztálytársammal futottam össze a hónapban. Teázások. Előadás az általános iskolámban a nyolcadikosoknak Kubával, nagyon tetszettünk nekik, a tanároknak is. Volános filozófia járat. Gödöllői játszótéren iszogatás egy teázás után.  Pumpkin Spice Latte szezon. Airbnbben meglepetés szülinapi party, sunyulás, ablakban bagózás, Bioshock, közös cringe és reggel nyolckor kelés arra, hogy ordítva ömlik a wc-ből a víz. Rizis szülinapozás. Sokat utaztam a 15-ös busszal, nagyon élvezem, szarkazmus nélkül. Hajfestés és nyírás, egy darabig újra sötétbarna voltam. Partnerrel chill night. Töltött cigi. Nem tervezett lerészegedés Gödöllőn (úgy tűnik Gödöllő váltotta le Szegedet). Tréninghét. Tökleves. Munkakeresés, még egy állásinterjú. Váratlan fuvar. Második tetkó. Automatás kávé a buszmegállóban. A Halloweeni partyn Salvador Dalí voltam.
"Kifizetem a kenyeret, csak ne adjatok el!"

NOVERMBER

Random sörözés a Club 93-ban, jó társasággal, állásajánlat. Fordítás, első fizetés. Sok-sok mozi. Rizi, mert olyan nincs, hogy ne lenne Rizi. Egyre nehezebb volt nem elsüllyedni. Kocsmázás és megismerkedés három LGBTQ emberrel, velük kocsmatúráztunk egész éjjel és hajnal. Út Esztergomra, twitter dráma, zuhogó eső. Forraltborozás. KedvesKEDD. Suzy szalagavató, sunyi bejutás, konyhában beszélgetés. Basszusgitáros aláfestés íráshoz. Húsz lettem. Kuba szórakoztatás melóban. 
ZENEDECEMBER

Első egyetemi előadásaim. Egy hegedűvel mentem haza Gödöllőről. Mexikói kajálás és 444 videók nézése az Üllőin. Egyre több szaktársam nyílt meg nekem. Sok filozofálás. Még több mozi. Fecskében sörözgetés órák között. Ázsiai bolt, Csendes Létterem, film. Egy év, ünneplés a koliban, palacsinta sütés kesudió tejjel. Szülinapi köszöntés. Titanic kiállítás, forraltbor főzés, na hol? Gödöllőn, hol máshol. Brunch, ismerkedés, Loving Vincent, segítő-HÉV. Nyugodt karácsony, Kecskeméten vicces balhé. Zseniális új év!
"Minek eszik az ember kukoricát, ha nem tudja megemészteni?"Megjegyzéseket a jobb felső sarokban kacérkodó COMMENT(S) feliratra kattintva hagyhattok.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron

Milyen egy nonbinary személlyel kapcsolatban élni?