it's not a murder if you say sorry afterwards


Most, hogy túl vagyok ezen a hajnalban vacogós, hazakecmergős mixen és Vodkával az oldalamon (megj.: macskám, nem az alkohol) elkezdtem felmelegedni, nekikezdek ennek a drága 2016-os évnek a kivesézésébe.
Kezdem azzal, hogy rengeteget voltam bűn szarul, masszívan, olyan hetekig-nem-fürdök-és-nem-is-viszek-be-semmit-amire-szükségem-lenne-meg-amúgy-is-nem-leszarom állapotosan. Ki hogyan hívja a dolgot, én volt, hogy három-négy hetekre ilyen lettem, aztán pár nap fesztiváli hangulat, majd lenyűgöző sebességgel csapódtam pofával a fosba (biliborulós, megkattanós felhozatalban).

Viszont, - és itt jön az a sunyi de, ami mindig a feje tetejére állítja az előbb leírtakat (tehát, most felírtak lesznek?) - a mentális, idegi és lelki állapotom ellenére azt mondom, bár talán a már-már beteges optimizmusom is rátesz erre egy lapáttal, hogy nem volt olyan szar ez az év.
Söpörjük a fiktív szőnyegem alá azt a tömérdek rosszat, csalódást és kést, amit a hátamból szedegettem ki és szedjük össze a jó dolgokat '16-ból.

Eljártam slamekre / sok pénz volt a kezemben és sok jó dolgot tudtam belőle szerezni / volt egy rövid (telefonfülében hagyós-találd meges) levelezésem egy olvasómmal / moziban láttam A Dán lányt / továbbjutottam az OKTV-n / megírtam az első online magazinnál publikált cikkem / könyvtári éjszaka / coming outoltam itthon / beszéltem egy híres kiállítóval / életem első gay baros estje / az a bizonyos lógós nap a microsoft büféből lopott fánkokkal és a 115-ös busszal / kiállították a munkám egy galériában / polaroid fotós projektmunka / 2 Punnany Massif koncert / az a szörnyű reggeli kávé a pékségben és az a nagyon jó találkozó utána / Picasso kiállítás / István szobornál röppenés / EB őrület / 310 forintos kaszinótojás hajnalban / zacskós víz dobálós-városjárós Palmerékkel / borárosi stégen fodrozódás / szülinapi grillezés, mékó sziget / Kubás, teraszon alkotós / szlovák út (1) és forgó lopás / margitszigeti piknik / con / vendéglátósat játszás, Gyűrűk ura paródia / Harry Potter olvasás / utcatábla eltulajdonítás / hídramászós / ARC kiállítás / Comix Coffee / Sziget; Years & Years / Szentendre remake / művészmozi / az erdőben az emberek... / Modigliani kiállítás / ajándék napraforgók / szlovák út (2) és dead is the new sexy / Szeged (1); előszülinap, soft, kekeckeding / tökfaragás / bao / Gödöllői szalonnázós tea party / Klamm háborúja c. darab / Bean Pesten / JAMP1 könyv / szalagavatók / Szeged (2); love / osztálykarácsony / poszt-karácsonyi kártyázós / szilveszteri házimuri

2016-ban kereken 30 könyvet olvastam el.
2017-ben 40 a cél.

Továbbá, minden hónapban megakarok nézni legalább egy filmet, ajánlásokat nagy szeretettel fogadok.

(Én is szeretek és engem is szeretnek.)Befejezésnek csak annyit, hogy BÚÉK gyerekek!
Megjegyzések

 1. Jövőre biztosan kisebb lesz a szőnyeg alá söpört kupac! Amugy gratulálok mindenhez amit elértél,csak így tovább! Film! Ajánlok filmet! Végtelen történet. Nézd meg! (Tudom ez egy szörnyű komment, de arra ébredtem, hogy még részeg vagyok. Bocsi)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! Imádlak ⭐
   És megnézem!!! (Engedd el, inkább igyál rá.)

   Törlés
 2. ajánlom a Kokuhaku-t (Confession, magyarul még nem láttam, de van angol feliratos)
  /Suzy voltam, azért az a furcsa ázsiai filmnév, biza/
  illetve aaaaaaaaaaaaaa. . . .Howling-ot (az meg koreai, de hidd el hogy jó XD)

  VálaszTörlés
 3. @Suzy: Köszi!!! Beiktatom őket!

  VálaszTörlés
 4. @Cassie: Úgy ám! Köszönöm, azon leszek.
  (Ha szeretnél könyvajánlót, én nagyon szívesen írok egyet, mellesleg.)
  A filmekért jár a kézcsók!

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron

Milyen egy nonbinary személlyel kapcsolatban élni?