time flies when you’re throwing watches


Valaki amúgy olvassa még a blogom? Lehet már csak magamnak írom, meg egy-két idetévedő léleknek.
Szeretnék kicsit kapcsolatba lépni azzal a maréknyi emberrel, akiket még érdekel a hogylétem és erre az az ötletem támadt, hogy megkérlek titeket, tegyetek fel nekem kérdéseket.
Bármit, ami érdekel titeket velem kapcsolatban (legyen az a nyaramról, jelenlegi állapotomról, JAMP1ról, a macskámról, utoljára látott filmemről, etc.)

Persze ez nem kötelező, de
1) Nekem nagyon jól esne, mert látnám, hogy érdeklem az embereket,
2) Akik valóban kíváncsiak rám, kifejtett válaszokat kapnának, és
3) Kicsit visszaköszönne egy olyan típusú blog bejegyzés, amilyeneket régen produkáltam ide.

Kérdéseket az alábbi helyeken tudtok hagyni nekem;
KOMMENTSZEKCIÓ ( jobb felső sarokban lévő COMMENT(S) feliratra kattints, telefonon a post alatt találod)
TUMBLR ASK BOX (ha ide írtok, please biggyesszétek a kérdés végére, hogy a blogomra szánjátok!)
E-MAIL

Nagyon szeretek írni (a blogregényem és a különálló novelláimat is; jelenleg van 2 novella, amit bármikor publikálhatnék, de nem tudom van-e kedvem hozzá. Kicsit olyan ez, mintha folyton kipakolnám a plakátjaimat, arra várva, hogy az emberek megnézzék őket és mindegyiknél felszólaljanak legalább annyit, hogy "Nahát, ez tetszik!" vagy esetleg "Jé, ez érdekes, örülök, hogy kiraktad!". Ezzel ellentéteben én pakolgatom a plakátjaimat, néha egy előtte elbaktató ember motyog valamit rá, talán egy jó barát felkiált, hogy "Remek!", majd továbbáll és többet nem is látom. A plakát pedig lassan lemállik a falról, megrohad, én meg magamnak összekapargatom a maradványait - csak azért, hogy egy újabb plakátot rakjak ki.

Tehát, ha szeretnétek a közeljövőben egy olyan posztot, ahol magamról, meg a gondolataimról írok, kérdezzetek, mert annyi minden történt velem és olyan sok kusza lófasz kavarog a fejemben, hogy lehetetlen lenne mindent kiírni magamból. Plusz nem is akarom.

Inspirációnak, hogy miről tudtok kérdezni nálam:

Legyetek kreatívak, ha nekem már nem megy!
Megjegyzések

 1. engem érdekelne, hogy úgymond 'hatott'-e a 100happydays challenge. váltott ki belőled valamit? jobban érzed magad? mert mostanra már én is befejeztem és szeretném tudni, te hogy vélekedsz a dologról így már készen.
  továbbá mi a kedvenc színed?XD (mindig elfelejtettem megkérdezni before)
  esetleg vannak még festmények, amiket publikálhatsz? mert szívesen megnézném őket. ééés valami ártatlan firkák és skiccek?
  előre is köszönöm a válasz(oka)t!

  VálaszTörlés
 2. Én itt vagyok, és ha már kérdés akkor: Rengeteget fejlődtek a rajzaid azóta, hogy megismételték téged. Érdekelne hogy te is így látod e. Hogy van e pillanat mikor nézed egy rajzod és büszke vagy magadra?
  A másik a jampiról, pusztán annyi hogy mennyire tér el a sztori attól, ami a kezdetekben a fejedben volt? Mennyit fejlődött, változott?

  VálaszTörlés
 3. Érdekelne, hogy milyen festőket kedvelsz, melyik festményükért vagy odáig, ha van ilyen. Szerintem egy emberről sok mindent el tud árulni az, hogy miket szeret.
  Emellett, mik a terveid továbbtanulással kapcsolatban, ha ez nem tabu téma? A többség ugyanis általában utálja ezt a kérdést, teljesen érthetően.
  Utoljára pedig még annyit, hogy szerinted mi a legjobb megoldás arra, ha valaki elakadt írás terén és az istennek sem akarnak jönni a szavak/a cselekmény folytatása?

  VálaszTörlés
 4. Szia.
  Engem az érdekelne, hogy annak idején milyen ötlettől vezérelve vágtál bele a blog írásba, mi motivált, hogy folytasd és ne add fel a szerkesztését, írását?
  Hány éves korod óta tudatosult benned, hogy ilyen nagyszerű művészi tehetséggel bírsz? (lsd. rajzaid és írásaid)
  Utolsóként még arra lennék kíváncsi, hogy hogy kezdtél bele a JAMP1-ba? És ehhez is hozzáfűzné, hogy milyen motiváció lök téged egyre előrébb, hogy írd és ne hagyd abba?

  Előre is köszönöm a válaszaid.:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron

Milyen egy nonbinary személlyel kapcsolatban élni?