egy 246 szavas BDSM/JK novella


 Viccnek indult, a végére tényleg megírtam. Mivel az eredeti sztoriban mérsékelten található bármilyen erotikus jelenet, így felrakom ide ezt a szösszenetet, had lakmározzon az a pár ember, aki olvassa a regényt.


Egészségetekre!


Ui.: Szeretem, ha hagytok kommenteket.


-          Ez az én bilincsem? Mikor nyúltad le? Hogyan?!

 A másik csuklójára is rácsaptam a hideg fémbéklyót, majd az ágya sarkához bilincseltem, ahogy azt a bal kezével is tettem. 
 Jöttek a lábai; behajlítottam a térdét és elkezdtem lassan, komótosan csomózni rajta a finom kötelet, közben egy cifra dallamot dudorászva. Végigvezetve a combjain, amiken hegek suttogták 
„Vigyázz rá!” 
találkozott két kötél, majd szorosan egymásba fonódva feszültek meg a csípőjén. Szinte maguktól mozogtak a kezemben a kötelek, hangtalanul siklottak végig a bokáján, a belső combján, a farizmain. Már végeztem vele, játszva húztam végig az ujjam a művemen, amiknek köszönhetően mozdulatlanul és egyre türelmetlenebbül figyelte minden lépésemet. Minél tovább húztam az időt, annál egyenetlenebbül vette a levegőt, a mellkasa szabálytalanul emelkedett és süllyedt.
-          Kérlek, tempósabban… – mosolygott, de a hangja az utolsó szónál elcsuklott, mikor még egy utolsó csomót fontam, közel a legérzékenyebb pontjához.
-          Kurva sokat beszélsz ma este – bekúsztam a lábai közé, beleborzongott a hideg ujjaim kótyagos lépegetéseibe, ahogy felfelé haladtak a kötél mentén – Jófej leszek, hagylak választani, hogy mivel tömjem be a szádat; a szokásos szájzá…
-          Nyomd le a farkad a torkomon, Kis herceg! – felnevetett, én is.

 Betapasztottam a kóstolkodásai forrását, csupán a folyamatosan mosolyra húzódó számmal hallgattattam el. 
Egyelőre.
 Aztán beakasztottam a kezem az egyik csomóba, felhúztam a derekát és a testére hajtottam a lábait, így tökéletesen szabad játszó-teret teremtve magamnak. Rutinosan homorított a hátával, a gerince íve még látványosabb volt a kerek feneke miatt, nem bírtam, addig tartott a gyönyörködés.
 Elkezdtem a gyönyörködtetést.Megjegyzések

 1. Hát ez kibaszott jó lett!!! (Háromszor olvastam el egymás után, J-nek itt nagyon jól áll a szubmisszív szerep szerintem) Úristen, írj még ilyet könyörgöm.

  VálaszTörlés
 2. köszönöm!!! imádom a véleményeiteket
  és van rá esély, hogy lesznek még ilyenek

  VálaszTörlés
 3. Awww *-* Miért a lényegnél van vége? Ez a gyöngyszem hiányzott most az életemből. (Meg minden Jamp1 olvasójéból) Remélem kapunk még ilyen szösszeneteket.

  VálaszTörlés
 4. mert én ilyen sunyi genyó vagyok, haha, bocsánat
  (megsúgom, hogy következő JAMP1-ba is lesznek)

  VálaszTörlés
 5. Imádom! Istenem, ma este ezzel alszom el. Az egyetlen kifogásom eddig az egész sztorival kapcsolatban ennek a hiánya volt. és tessék. köszönöm. puszi :*

  VálaszTörlés
 6. figyelmedbe ajánlom a legújabb fejezetet, abban van egy hasonló jelenet
  nagyon szívesen!!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Transz* fun; hogyan ne halj meg nyáron

Milyen egy nonbinary személlyel kapcsolatban élni?